Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Στιγμιότυπα απο την Ημέρα έναρξης σπουδών για το εκπαιδευτικό έτος 2015 - 2016Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ημέρα έναρξης του νέου έτους σπουδών της Hotelier education


Πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές κατέφτασαν στις εγκαταστάσεις του Campus, στο ξενοδοχείο Iolida beach Luxury Resort στην Αγία Μαρίνα Χανίων, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.


Για πρώτη χρονιά φέτος, η Hotelier education καινοτομώντας, διοργάνωσε ένα καλωσόρισμα στους σπουδαστές, από τις επιχειρήσεις - μέλη του εδραιωμένου πια δικτύου συνεργατών της. Εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά, καλωσορίζοντας τους σπουδαστές στην έναρξη της φοιτητικής τους ζωής και προσφέροντας τους προϊόντα και υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.
Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, ομάδες δευτεροετών σπουδαστών με τους καθηγητές τους, επιμελήθηκαν τον μπουφέ του καλωσορίσματος αλλά και τη φιλοξενία, προς τιμήν των νέων σπουδαστών και των κηδεμόνων τους.

Η Διοίκηση της Hotelier education εύχεται στους σπουδαστές της και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, καλή και δημιουργική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου