Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Τελετή αποφοίτησης 2015

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε και φέτος  η καθιερωμένη Τελετή αποφοίτησης της Hotelier education, την Κυριακή 13/12 στο Campus - ξενοδοχείο Iolida beach luxury Resort, στην Αγία Μαρίνα.


Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορείς του τουρισμού, συγγενείς και φίλοι των απόφοιτων, αλλά και η εκπαιδευτική και διοικητική ομάδα της Hotelier education, τίμησαν για ακόμη μία φορά με την παρουσία τους,  τους 33 νέους επαγγελματίες και τους υποδέχτηκαν στην αγορά εργασίας.

Τη σημαντικότητα της άρτιας εκπαίδευσης και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του τουρισμού, ανέδειξαν με ομιλίες τους όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων. Τόνισαν δε το σημαντικό ρόλο της Hotelier education στην εκπαίδευση και την συμβολή της στην δημιουργία έμπειρων τουριστικών στελεχών για τον τόπο μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αιδεσιμολωγιότατος Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου πατέρας Γεώργιος, η πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής κυρία Αποστολάκη – Σαρικάκη, ο Δήμαρχος Πλατανιά κύριος Μαλανδράκης, ο πρόεδρος Κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Κισσάμου κύριος Δερουκάκης.
Ακόμα στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν  ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης κύριος Μακρής, ο επίτιμος πρόξενος της Σλοβακικής Δημοκρατίας κύριος Πατεράκης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων κύριος Τζαμουρτζόγλου, η κυρία Μάρθα Οικονομάκη-Καραγιαννάκη εκπρόσωπος του συλλόγου Ιδιοκτητών τουριστικών καταλημμάτων «Κύδων», από το Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Καταλυμάτων Ν. Χανίων ο κύριος Παπαβασιλέιου, ο εμπορικός Διευθυντής της TUI Hellas Κρήτης κύριος Μαρινάκης, ο κύριος Καρακάσης διευθυντής του Cavo Spada Luxury Resort & Spa, ο κύριος Κρασαδάκης διευθυντής του Grand Bay beach Resort και Διευθυντής πωλήσεων του Ομίλου Γιαννούλη, ο κύριος Τροχαλάκης διευθυντής του Iolida beach Luxury Resort, ο κύριος Ταμπακόπουλος συνιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων «Μοντέρνο», ο κύριος Περράκης Διευθυντής του ξενοδοχείου Atlantica Kalliston, ο κύριος Καρκαβάτσος διευθυντής του ξενοδοχείου Panorama, η κυρία Γερανιώτη ιδιοκτήτρια του Geraniotis hotel, ο κύριος Μάρακας διευθυντής του ξενοδοχείου Galini sea view, ο κύριος Χριστουλάκης διευθυντής του ξενοδοχείου Santa Helena, ο κύριος Φιωτάκης διευθυντής του ξενοδοχείου Creta Palm.
Η κατάλληλη τουριστική εκπαίδευση αποτελεί βασική προϋπό­θεση εκσυγχρονισμού, αναδιοργάνωσης και στροφής στον ποιοτικό τουρισμό. Στα πλαίσια αυτά, το ΚΕΔΙΒΙΜ1 Hotelier education με αριθμό αδείας 2100168, έρχεται να καλύψει τις απαιτήσεις της τουριστικής βιομηχανίας, δημιουργώντας ικανά στελέχη στους κλάδους της Δι­οίκησης Ξενοδοχείου, της Μαγειρικής Τέχνης, της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, των Ρώσικων για ξενοδοχοϋπαλλήλους αλλά και του τμήματος της Μαγειρικής Τέχνης για εμπειρικούς Μάγειρες.Η εκπαιδευτική φιλοσοφία της Hotelier education βασίζεται εδώ και χρόνια στο συνδυασμό θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές με­θόδους. Στόχος είναι να παρέχονται στους σπουδαστές, οι περισσότερες δυνατές γνώ­σεις και επαγγελματικές εμπειρίες κατά την διάρκεια των κύκλων σπουδών, ώστε να οπλίζο­νται με τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να ενταχθούν στην Τουριστική Βιομηχανία.


Συμβάλλοντας στην εκδήλωση, οι σπουδαστές του πρώτου και δεύτερου έτους των τμημάτων της Μαγειρικής Τέχνης, της Διοίκησης Ξενοδοχείου και της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης επιμελήθηκαν τον μπουφέ και την φιλοξενία της εκδήλωσης, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους.

Η Διοίκηση της Hotelier education, εύχεται στους νέους επαγγελματίες, καλή σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου