Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Σεμινάριο σοκολάτας Callebaut

Την Πέμπτη 14/01 και Παρασκευή 15/01, πραγματοποιήθηκε διήμερο σεμινάριο με θέμα την σοκολάτα, στις εγκαταστάσεις της Hotelier education.

Ο Chocolate Ambassador της κορυφαίας Βέλγικης εταιρείας παραγωγής σοκολάτας “Callebaut, κύριος Πέτρος Κανάκης απο την εταιρεία "Στέλιος Γιαννικας Α.Ε.Β.Ε, παρευρέθηκε στο Campus της Hotelier education, προκειμένου να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά της σοκολάτας.


Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα στάδια παραγωγής της σοκολάτας, από την καλλιέργεια, συγκομιδή, καβούρδισμα, μέχρι και το τελικό προϊόν. Ακόμα, ο κύριος Κανάκης έδειξε τις τεχνικές για την επεξεργασία της σοκολάτας, το στρώσιμο, τους κατάλληλους βαθμούς, αλλά και τις θερμοκρασίες συντήρησης & ψύξης.
Στη συνέχεια, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν τεχνικές παρασκευής για σοκολατάκια, επικάλυψη, αλλά και διακοσμητικά από σοκολάτα.
Το επιμορφωτικό αυτό σεμινάριο, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της εταιρείας «Κορώνη Χανίων Α.Ε.» και τον κύριο Μάνο Αποστολάκη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου